РАЗНООБРАЗНИЯТ СВЯТ НА МАРКИТЕ В HAHN+KOLB

Brands

Огромна гама, в която вие винаги ще намерите най-доброто решение - в продължение на повече от 115 години отдаващите голямо значение на качеството потребители откриваха при HAHN+KOLB всичко, от което се нуждаят за производството и в съответствие с техните индивидуални изисквания. Независимо дали става дума за ръчни инструменти, индустриално оборудване, измервателно или затягащо оборудване, или за машини и електрически инструменти – HAHN+KOLB предлага гама от над 60 000 продукта, включваща марки на производители и собствени продукти.

Възползвайте се от огромните дълбочина и обхват на нашата гама от инструменти и машини, която е най-високото техническо ниво във всяко отношение. Гарантираме, че в нашата гама ще намерите идеалния инструмент и точната марка за всяко приложение.

ATORN. Ефективността изисква качество.

Само ако продуктите са се доказали в тежки условия и са удовлетворили високите изисквания за качество, те са удостоени с марката ATORN. С ATORN вие изграждате бъдеще с водеща марка. Те ви предлагат висококачествена гама от инструменти за най-високи изисквания и професионални резултати.

Продуктите ATORN се складират само от избрани доставчици. В HAHN+KOLB ще намерите пълната гама на ATORN: Сред над 24 000 продукта, ще намерите всичко, от което се нуждаете, за ефективно производство от следващо поколение.

ATORN

Нашата гама на ATORN:

  • Пробивни инструменти
  • Инструменти за фрезоване
  • Стругарски инструменти
  • Инструменти за затягане
  • Шлифоващи и режещи инструменти
  • Измервателно оборудване
  • Тестово оборудване
  • Доставки за работилници индустриално оборудване

 

Продукти с нашата собствена марка със специално предназначение

Големите предизвикателства изискват изключителни решения. Ние разработваме продукти с прецизни спецификации за специални приложения, които се произвеждат от наши партньори. Нашата гама продукти със собствена марка се предлагат изключително чрез HAHN+KOLB. Независимо дали става дума за ORION, HK, AUTOSTAT, MULTIFIX, HERMETIKUS или SUBITO: всяка от нашите марки е изградила собствено име на базата на специално избраните материали, висококачествената изработка и перфектното обслужване, да не говорим за изключителното им съотношение цена/качество.

ORION

ORION

В продуктовата гама на марката ORION ще намерите режещи инструменти, устройства за закрепване и позициониране, измервателно и тестово оборудване, ръчни инструменти и много, много други.

Всеки един от над 10 000 продукта на ORION впечатлява със своята функционалност, безопасност и отлично съотношение цена/качество. Специално подбраните материали и висококачествената изработка гарантират оптимална работа.

 

Складово и индустриално оборудване на HK

HK

В допълнение към висококачествените работни маси и шкафове, портфолиото на марката HK включва и работни маси, продукти за съхранение на инструменти, като стелажни системи за инструменти, както и много, много други продукти. HK означава максимална функционалност, гъвкавост, ергономичност и издръжливост, и същевременно впечатлява със своя съвременен дизайн. Оптималната съвместимост между продуктите, както и възможността за производство по поръчка, Ви позволява да проектирате вашия производствен цех точно както желаете.

 

Марките на нашите производители – от А до Я

HAHN+KOLB Ви предлага балансирана гама от висококачествени, иновативни и доказани инструменти и машини за почти всякакви цели. На наше разположение имаме компетентни доставчици като партньори, които гарантират постоянно висок стандарт за качество. Ето един подбор от доказани марки, с които HAHN+KOLB си сътрудничи успешно.

Brands All Brands