ПО-БЪРЗО ПОСТИГАНЕ НА ЦЕЛТА С НАВИГАТОРИ И КОНФИГУРАТОРИ

Navigators

Ако посочите приложението и целта на инструмента, ние ще Ви кажем кой е подходящият продукт. Различни навигатори и конфигуратори на HAHN+KOLB ускоряват търсенето на необходимия продукт и свеждат до минимум приложените усилия.

 

Навигатор за инструменти

Навигаторът за инструменти ще Ви помогне да намерите подходящия обработващ инструмент за пробиване, райбероване, нарязване на резба, фрезоване или струговане. Можете също да отидете в системата за бързо намиране на данни за рязането (Cutting Data Quickfinder). Просто въведете осем-цифровия номер на материала на вашия инструмент.

Предимствата:

> не е необходима инсталация
> свежда до минимум усилията за търсене
> голям избор на обработващи инструмента и съответствието с всички общоприети стандарти

Навигатор за измервателни прибори

Шублери за вътрешни размери, ограничителни плоски калибри, калибри за външни размери: Нашият навигатор за измервателни прибори ще Ви помогне да намерите подходящия за Вашето приложение измервателен прибор. Определете типа и качествата на измервателния прибор и ние ще намерим подходящия за Вас измервателен прибор за секунди.

Предимствата:

> ясна спецификация на измервателните прибори
> бърз достъп и лесна употреба
> автоматично генериране на количка за пазаруване и изпращане на поръчка

 

Конфигуратор на производствен цех

Конфигураторът на производствен цех на HAHN+KOLB е иновативно решение, което Ви позволява да проектирате Вашия производствен цех съгласно Вашите индивидуални размери и изисквания.

Предимствата:

> бързи и прости 3D модели
> удобно планиране до най-малкия детайл
> съвети и оферти на базата на вашия план

Конфигуратор на шкафове за инструменти

Не са ли достатъчно подходящи за Вашите нужди стандартизираните шкафове за инструменти? Сега Вие можете да конструирате ваш собствен шкаф за инструменти! Със свободен избор на размерите и разпределението.

Предимствата:

> персонална конфигурация на Вашия идеален шкаф
> интуитивно и лесно за разбиране
> широк избор на оборудване и системи инструменти